Moderna larmsystem och skydd mot inbrott

När inbrotten blir fler och fler är det viktigt för larmföretagen att ligga steget före tjuvarna. Med modern teknik och nya innovationer görs det invecklade lösningar för tjuvarna och enkla och användarvänliga system för dig. 1-0 till villaägaren!

Tekniken kommer alltid att gå framåt och inte minst gäller det larmsystemen. Hos https://www.sectoralarm.se får du det senaste inom larm och brottsbekämpande åtgärder för villaägare. Det är väldigt viktigt att söka sig till senast framtagna lösningar, eftersom en del ligor inte bryr sig om larmade hus om de vet att de kommer undan med det.

hemlarmNy larmteknik – vad erbjuds?

Mycket av det som redan fanns på marknaden finns kvar i de nyare lösningarna, men alltmer har digitaliserats eller vävts samman till en enhetslösning fullt av blandade tekniker och åtgärder. Nu kan du genom att bara kolla din telefon med en app, och styra med den enheten, hålla koll på vad som händer i ditt hus när du inte är hemma. Många väljer också att integrera det vanliga larmet med rökdetektorer, kameraövervakning med HD-teknik, vidarekoppling till ett larmföretag och olika ljusinstallationer för att vilseleda tjuven och få hen att aldrig mer uppsöka din villa.

Det går bra att välja trådlösa eller trådburna inbrottslarmsystem och båda har sina för- och nackdelar. Det trådburna kräver dock installation av behörig elektriker eller någon på företaget som ansvarar för försäljning av larmet, men då finns det också många finesser du kan ”bygga till”.

Vad ska du tänka på vid val av hemlarm?

Något av det första du bör tänka på är kostnaden på lång sikt samt hur behändigt larmet är. Det är på det sättet enklare att välja om du vill ha ett fristående larm eller om du behöver ett uppkopplat larm. Ett fristående larm har ingen koppling till larmbolag medan ett uppkopplat har det. Självklart är det sistnämnda dyrare men kan vara klart värt det om du är borta ofta.