Det senaste inom mobiltelefoner

Mobiltelefoner är en teknik som ständigt utvecklas och det kommer nya versioner var och varannan dag. Håll dig uppdaterad om det senaste och köp en av de nyaste telefonerna på marknaden för att uppleva alla de nya funktioner som du inte visste att du behövde.

Samsung, iPhone, Huawei och OnePlus, för att bara nämna några av de många mobiltelefoner som finns i den gigantiska marknad. Idag har över två tredjedelar av världens befolkning mobiltelefoner och detta verkar bara att öka framöver. Med detta kommer det ett stort utbud av olika mobiltelefontillbehör med allt från skärmskydd, mobilskal och hörlurar som du till exempel kan hitta på Phonelife.

Årets nya mobiltelefoner

mobilI ett hav av mobiltelefoner är det inte helt lätt att veta vilken du ska välja. Ta en titt på några av de största märkenas nyaste telefoner och välj den som passar bäst för dina behov.

  • iPhone 12 – iPhone släpper sin nya modell på hösten varje år och i år är det inget som är annorlunda. Den nya iPhone 12 förväntas att bli maxad med en grym kamera och stöd för 5G.
  • Samsung Galaxy S20 – Den nyaste varianten av Samsung har en kamera som är i klass med en systemkamera. Även denna har stöd för det nya 5G nätet som ger den snabbaste uppkopplingen.
  • Huawei P40 Pro – En telefon med hög prestanda och utmärkt batteritid. Kamera med Carl Zeiss objektiv som innebär marknadens bästa zoom. Dessutom något billigare än iPhone och Samsung.
  • Sony Xperia 1 II – Telefonen har utmärkt bild och ljud vilket är härligt om du kollar mycket på film. Snygg och slimmad design som gör att du vill använda din telefon alltid.

Låt din mobil stå i fokus med snygga tillbehör

För många är en mobiltelefon hela ens liv och den är därför värd att skydda på bästa möjliga vis. Skärmen är den del som är känsligast och kan lätt repas eller spricka om du skulle tappa den i marken. Satsa därför på att köpa ett skärmskydd av hög kvalitet. Köp även till ett mobilfodral med en snygg design som uttrycker din personlighet på bästa sätt.